Om oss

Mam’selle Frisør ble startet av Ingrid Bræin Klette i 1974. Salongen åpnet først i Jernbanegata på Lillehammer, men flyttet opp i Storgata 61 i 1981 hvor den har holdt til siden. I lyse og trivelige lokaler i annen etasje midt i Gågata er det til daglig høyt tempo og godt humør.

Siden starten har salongen gått gjennom flere store forandringer i takt med at motebildet har forandret seg, og den siste oppgraderingen av salongen ble gjort i april 2020. I dag kan vi blant annet tilby våre kunder en avslappende stund i massasjestoler når de sitter ved vasken. Vi har også trådløst nett for den som måtte ønske å benytte tiden til jobb eller surfing.

Vi tilbyr old school barbering med kniv, grooming/pleie av skjegg og moustache. «Full Shaving» og «Full Grooming» innebærer hele ritualet med varme håndklær, ansiktsmassasje og total avslapping –  selv med kniven på strupen.

Vi setter kompetanse og faglig dyktighet høyt og har dermed også høye krav til våre frisører. Vi vektlegger viktigheten av å følge med på siste nytt, både i Norge og resten av verden. Derfor er vi på kurs og visninger i inn- og utland flere ganger i året. Hos oss skal du kunne føle deg trygg på at dine ønsker høres og ivaretas. Vi sørger for at du får en positiv opplevelse fra du kommer inn døren, og at du forlater oss med senkede skuldre og hår du er fornøyd med!

I tillegg til hårbehandlinger av alle typer, er vi også en av de beste i landet på parykktilpassing og veiledning. Dette tilbyr vi i et eget rom i salongen, separat fra andre kunder.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

Våre

Ansatte

Vi er for tiden 9 ansatte, et team satt sammen av ulike personligheter med forskjellige erfaring, interesser og spesialiteter. Hos oss er det rom for å dyrke den delen av faget du brenner for mest. ​Vi jobber med blant annet fargedesign, parykker, extensions, klassisk barbering og grooming
– og selvfølgelig alt av klipp.

Jobbe hos oss?

Mam’selle har stor pågang og søker ny frisør!

Mam’selle Frisør har eksistert siden 1974 og er en resurssterk salong med lang fartstid i bransjen. Vi er ofte på kurs og har konsulenter i salongen: vi mener man alltid trenger inspirasjon og faglig påfyll for å være i front i et fag som hele tiden vokser, utvikler og endrer seg.

Vi er et tett og trygt arbeidsmiljø, der alle blir hørt og sett. Vi tror på frihet under ansvar, og innenfor visse rammer står vi fritt til å forme arbeidsdagen vår selv. Det er verdi i faglig styrke, og vi jobber tett med opplæringskontoret og leverandører.

Er du interessert i å bli en del av vårt team? Kom innom, ring eller send oss en e-post, så tar vi en prat!

Vi tilbyr

 • Gode lønnsvilkår og pensjonsordninger
 • Sosialt og levende arbeidsmiljø
 • Rom for å være seg selv og dyrke sine interesser i faget
 • Oppdatert faglig standard og utstyr
 • Kurs
 • En stabil arbeidsplass
 • Faglig seriøse kolleger med godt humør

Vi ser etter

 • Du er positiv og nysgjerrig
 • Liker å jobbe både selvstendig og i team
 • Faglig engasjert
 • Har du i tillegg en egen kundeportefølje, er det et stort pluss
 • Vi ser gjerne at du har noe fartstid i frisøryrket.
Hopp rett ned til innholdet