Brudefrisyre

Styling

Brud

For at dere som brudepar, spesielt bruden kanskje, skal føle seg ivaretatt på alle måter tilbyr vi utvalgte frisører til din store dag.

Vi er meget dyktige på herreklipp samt skjeggforming hvis brudgommen skulle ønske en oppfriskning før den store dagen også.

Salongen vår ligger midt i Lillehammer sentrum med en stor parkeringsplass i bakgården for enkel transport til og fra.

Her får du hjelp til alt du trenger på den store dagen din. Vi gjør alt av oppsettinger med eller uten fletter, romantiske krøller og softe touch på ditt hår. Om du ønsker slør, tiara, blomster, blomsterkrans eller hårpynt i brudehåret ditt samt hvordan du ønsker håret ditt på bryllupsdagen blir dere enige om på prøvetimen i forkant. 

 

Prisene kan variere på grunn av tidsbruk:

Våre priser inkluderer hår m/evt slør eller pynt og sminke, samt hjelp med påkledning av brudekjolen og ser til at bruden kommer seg til transporten i riktig tid samt kjole og slør pent dandert i bilen.

Vi har også tilgjengelige frisører til din forlover, som kan være her sammen med deg på din store dag.

 

 

Styling

Brud

For at dere som brudepar, spesielt bruden kanskje, skal føle seg ivaretatt på alle måter, anbefaler vi frisørene på Mam’selle Frisør. De har lang erfaring med brudestyling og make-up.

De er også meget dyktige på herreklipp samt skjeggforming hvis brudgommen skulle ønske en oppfriskning før den store dagen. Salongen deres ligger midt i Lillehammer sentrum med en stor parkeringsplass i bakgården for enkel transport til og fra. Her får du hjelp til alt du trenger på den store dagen din. De gjør alt av oppsettinger med eller uten fletter, romantiske krøller og softe touch på ditt hår .Om du ønsker slør, tiara, blomster, blomsterkrans eller hårpynt i brudehåret ditt samt hvordan du ønsker håret ditt på bryllupsdagen blir dere enige om på prøvetimen i forkant. 

De har selvfølgelig også mulighet til å komme opp hit for å fikse både brud/brudgom og forlover hvis ønskelig.

Prisene kan variere på grunn av tidsbruk og eventuell kjøring for frisørene:

 FRA kr 4895 for brud, inkluderer prøvetime, hår og sminke. Vi setter på slør og hjelper til med påkledning av brudekjolen og ser til at bruden kommer seg til transporten i riktig tid samt kjole og slør pent dandert i bilen.

FRA 2155 kr for forlover, inkluderer hår (blomster, blomsterkrans, hårpynt mm) og sminke. Eventuelt hjelp med kjole.

(Prisene er oppgitt ved pynting i salong). 

De har selvfølgelig variasjoner i prisene sine ettersom hva som er ønskelig, så skulle dette være av interesse anbefaler vi å kontakte de direkte på 612 50680 eller [email protected].

Hopp rett ned til innholdet